NLP training & Gedragsverandering

global-nlp-training-slogan11 einstein anthony_robbins_quotes 1334098449_66734cd795d848512dd77d7a3c1fe133Gedragsverandering door NLP training

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en is een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. NLP training betekent direct resultaat in communicatie en gedrag voor jou en je omgeving. In de training starten we met jouw persoonlijke doelen. Welke overtuigingen en gedragspatronen herken ik bij mezelf en kan ik doorbreken door middel van NLP? Wat zijn mijn gedragspatronen en strategieën tot nu toe geweest in mijn leven? En wat zijn nieuwe strategieën voor voor succes? Het resultaat is meer energie, zelfvertrouwen, innerlijke rust, dichter bij jezelf staan, keuze van je stemming en succesvoller zijn in je wat je doet.

Toepassing in werk

De NLP trainingen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Voor je persoonlijke leven en zeker ook je werk. Ervaringsgericht, energiek en gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Gezondheid, lichaam en denken

Wij gaan werken aan training van lichaam en denken. De combinatie van deze twee maken nieuwe energie en persoonlijke ontwikkeling krachtiger en onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het behalen van doelen, het doorbreken van patronen en ontwikkelen van zelfvertrouwen gebruiken wij zowel nieuwe inzichten in lichaam als denken. Samen besteden we naast nieuwe denkwijzen ook aandacht aan bewustwording van ademhaling, bewegen en voeding. Wij helpen in het behalen van jouw top en dagen je uit verder te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *